De praktijk

Dierenartsenpraktijk het Ambacht.

Dierenartsenpraktijk Het Ambacht is een eerstelijns dierenkliniek in Zundert. De belangrijkste punten zijn aandacht voor het dier, tijd voor de klant en kwaliteit van werk. Door de kleinschaligheid is er persoonlijke herkenning van u en uw huisdier.

Spreekkamer

Hier kunt u terecht voor vaccinaties en consulten.

Balie/apotheek

U kunt tijdens de openingstijden ook terecht voor zaken zoals voeding, het wegen van u huisdier, medicijnen en voor al uw andere vragen. De assistente is u graag van dienst.

Operaties

In onze praktijk worden ook operaties uitgevoerd. Vooropgesteld staat het welbevinden en de gezondheid van uw huisdier. Uw dier is bij ons in goede handen en wordt met de grootst mogelijke zorg omringd en behandeld.

Opname

Indien nodig kan uw dier worden opgenomen in onze speciaal ingerichte opname ruimte.

Onderzoeken

Urine- faeces onderzoek. Bloedonderzoek wordt gedaan door een extern laboratorium waarbij we binnen 1 a2 dagen de uitslag hebben.

Tandheelkunde

We beschikken over een aparte ruimte waar gebitsbehandelingen uitgevoerd worden.

Röntgen

Wij beschikken over een digitaal röntgensysteem. Met behulp van een röntgenfoto kan het inwendige van het dier zichtbaar gemaakt worden.

Echo

Drachtigheids onderzoeken

Doorverwijzingen

Wanneer wij de apparatuur niet hebben of niet voldoende ervaring in een specifiek probleem van uw huisdier dan verwijzen wij uw dier in overleg met u door. Wij verwijzen niet standaard naar een bepaalde kliniek, maar naar de plek met de juiste apparatuur en kennis.

Visites

De dierenarts kan ook aan huis komen voor uw dier, al zijn de onderzoeks- en behandelmogelijkheden dan wat beperkter.

Avond- en weekenddienst

de diensten worden samen met collega’s uit de buurt waargenomen. U wordt automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.